top of page

Coaching

In alle coaching die ik doe, gaat het eigenlijk maar om één vraag:

Hoe kun je met nieuwsgierig, compassie en humor naar je 'probleem' en naar binnen kijken?

Nu denk je wellicht: 'wat is dat nu voor een softe aanpak?' en zie je beelden van knuffelende communebewoners en you-can-do-it goeroes. Ondanks dat dat  voor sommige mensen vast hartstikke goed werkt, doe ik het een beetje anders. 

Compassie hebben voor jezelf gaat niet alleen over jezelf veel complimentjes geven (ook al is dat erg belangrijk!), maar vooral ook over het liefdevol en oordeelloos onderzoeken van de donkere hoekjes van je ziel. In de begeleiding doen we dit samen en zetten we je ego* buiten spel door te zoeken naar de patronen die je veilig had weggestopt; te kijken naar je oordelen, wrok en lastige gedachtes; en vooral ook veel te lachen.

Dit zijn de soorten begeleiding die ik aanbied:

 

 • Personal coaching
  In dit coachingstraject gaan we samen flink aan het werk: we kijken naar de gekke sprongetjes die je ego maakt en de patronen waarin je door het leven heen vast bent komen te zitten. We doen dit met veel aandacht, zachtaardigheid en vooral veel lol. 

   

 • Scholieren-/ Studentencoaching
  Loop jij of loopt je kind vast op school of tijdens de studie? Dan bied ik een duwtje in de rug.
   

 • Sollicitatiecoaching
  Vind je solliciteren doodeng, heb je geen idee hoe je een salarisonderhandeling in kunt gaan of weet je eigenlijk nog helemaal niet welke soort baan je leuk lijkt? Geen nood. Deze hordes lijken misschien onoverkomelijk, maar met een beetje reflectie, een aantal tools & trucjes en een klein beetje moed help ik je hier snel doorheen.
   

 • Levensschouw
  Hoe zou het zijn wanneer je nu, tijdens je leven, al kon kijken naar de blauwdruk van je ziel en die kon leggen naast wat je er tot nu toe van hebt gemaakt? Gedurende twee intensieve dagen (incl. overnachting) neem jij jouw leven onder de loep. Je kijkt onder begeleiding naar de grote pijnpunten, patronen en lichtpunten in je leven.

* het stemmetje in je hoofd dat alsmaar ongevraagd commentaar geeft
bottom of page